Bertici Kinga Főzőiskolája

Kápráztasd el családod, barátaid vagy párod az általad készített remek ételekkel!

Sokak szíve felé a hasukon át vezet az út, egy általunk készített finom ételel pedig nem csak szívünk választottját csábíthatjuk el, hanem családtagjaink, barátaink elismerését is kivívhatjuk magunknak. Csakhogy a fiatalok között kevesen vannak, akik igazán jól tudnak főzni, otthonosan mozognak a konyhában, az idősebbek pedig a jól megszokott ételeket készítik, most is ugyanúgy, mint évekkel ezelőtt.

Bertici Kinga Főzőiskolája segítségével viszont mindenki megtanulhat ínycsiklandozó finomságokat készíteni, mesteri módon kombinálni a fűszereket, otthonosan mozogni a konyhában. 

 


ÁLTALÁNOS FŐZŐTANFOLYAMOK KEZDŐKNEK
Időtartam: 3 hónap - 8 óra/hónap
Ár: 350 lej/hónap

A kezdő csoportban a konyhai eszközök megismerésén túl a tanoncok megismerkedhetnek majd a fűszerekkel, szószok, krémlevesek, tészták, pékárúk, pizzák sütésével, egyszerűbb sütemények elkészítési módjával.

Bertici Kinga főzőiskolában tanultak alapján a kezdők otthonosan mozoghatnak majd a konyhában, finomakat és egészséges ételeket készitvén. A főzősuliban a tananyag nem feltétlenül kötött, a tanulók érdeklődésének függvényében vannak kialakitva. Az átlagos szakács-tanfolyamokkal szemben itt nem csak éttermi szakácsokat képezünk, hanem fantáziadús konyhatündéreket - urakat és hölgyeket egyaránt. Fontos az is, hogy nem egy tíz napos kurzus során töltjük tele az ember fejét főleg elméleti tudással, hanem a gyakorlatra fektetjük a hangsúlyt.

Információk és beiratkozás: 0725-225135ÁLTALÁNOS FŐZŐTANFOLYAMOK HALADÓKNAK
Időtartam: 3 hónap - 8 óra/hónap
Ár: 400 lej/hónap

A haladó csoportban gasztronómiai irányzatok kerülnek terítékre, megismerkedhetnek majd a résztvevők a kínai, japán vagy éppen a mediterrán konyhával, a kalória-számlálás rejtelmeivel, fűszerek kombinálásával.

Bertici Kinga főzőiskolában tanultak alapjána haladók még komolyabb, különleges ételeket készíthetnek és a tanfolyam végén, sikeres vizsga esetén hazánkban és az Európai Unió területén is elismert oklevelet biztositunk. (vizsga díj ellenében)

Információk és beiratkozás: 0725-225135TANFOLYAMOK GYEREKEKNEK (8-14 ÉVES KORIG)
Időtartam: 1 hónap - 8 óra/hónap
Ár: 350 lej/hónap

Teret adunk a gyerekeknek is! A főzés iránt érdeklődő 8-14 éves gyerekeknek ajánljuk óráinkat. Gyerekkurzusainkon az egészséges ételeké a főszerep.  

Chef Bertici Kinga téged is vár! Információk és beiratkozás: 0725-225135


CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING (MINIMUM 20 TAG)

Időtartam: 6 óra 

Ár: 100 lej/fő

Vigyázz, kész, főzz! Közös csapatépítő főzőprogram, mely tökéletes a nemben és korban vegyes társaságok összekovácsolásához. A munkában mindenki egyenlően részt tud venni, az előzetes tudás és főzési ismeretek nem szükségesek. 4-8 fős alkalmi teamekben készül el egy-egy fogást – amiből összeáll a 3-7 fogásos ebéd vagy vacsora. 

Elsősorban azoknak ajánljuk, akik kötetlenül egy kellemes főzéssel kívánják a csapatot még jobban összekovácsolni egy néhány órás rendezvény alatt.

 


COOKING SCHOOL by Bertici Kinga
Szatmárnémeti, Románia
Grigore Alexandrescu utca 10 szám. 
Mobil: 0725-225135
Web: www.berticikinga.hu
Facebook: www.facebook.com/BerticiKingaOfficial