Vajas gombás gnocchi ropogós csirkeszárnyakkal

Vajas gombás gnocchi ropogós csirkeszárnyakkal

...ritkán készítek, de akkor sokat eszem belőle:)

Hozzávalók:

5 db csirkeszárny, só, bors, füstölt paprika,1 dl olaj, 20 dk gnocchi, 10 dk gomba, 3 cherry paradicsom, 5 dk vaj, ½ hagyma, bazsalikom

Elkészítés:

A vajban megsütjük a gnocchit addig mig kérget nem kap, akkor hozzáadjuk a hagymát, azt is üvegesre pirítjuk. A gombát és a paradicsomot a vége felé adagoljuk. Engedjük megpuhulni.

A csirkét bepácoljuk sóval, borssal és a füstölt paprikával, ráöntjük az olajat, kb 30 percet állni hagyjuk. Páccal együt sütjük aranybarnára 180 fokon.

Jó étvágyat!