Tökfasirt fehérboros garnélarákkal keto

Tökfasirt fehérboros garnélarákkal keto

....

Hozzávalók:

3 db fiatal tök, 2 tojás, 10 dk reszelt sajt, 1 ek szénhidrátcsökkentet liszt, petrezsejem zöld, kapor, só, bors

10 dk garnélarák, 1/2 dl bor, 1 cikk fokhagyma, só, bors, 1 k tejszín, petrezselyem

Elkészítés:

A meghámozott tököket lereszeljük, megsózzuk majd hagyjuk, hogy csorogjon le a leve. Ezután hozzáadjuk a tojást, a lisztet és a reszelt sajtot, a fűszereket.
Megfelelő nagyságú fasírtot formázunk a masszából és  kókuszolajban kisűtjük.

A garnélákat megtisztítjuk. egy serpenyőben megpirítjuk a fokhagymát, rátesszük a garnélákat, majd felöntjük a borral és megszórjuk petrezselyemmel. 1 percig forraljuk, majd kiszedjük a szószból. A szószhoz adunk egy kanál tejszínt és felforraljuk.

Jó étvágyat!