Hozzávalók:6 darabhoz
30 dk szénhidrátcsökkentett liszt, 1 teáskanál sütőpor, 1 teáskanál só, 50 ml dl olaj, kb 120 ml víz
A töltelékhez:
15 dk császár szalonna, 10 dk feta sajt, 2 gerezd fokhagyma, 10 dkg reszelt sajt, só, bors, oregánó
Elkészítés:
A lisztet összekeverjük a sütőporral és a sóval, majd az olajjal és a vízzel.Addig gyurjuk míg tésztát kapunk. Gombócra formázzuk, becsomagoljuk egy fóliába és addig pihentetjük, amíg elkészül a töltelék. Összekeverjük a reszelt sajtot, a szalonnát, fokhagymázzuk - sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. A tésztát 6 egyenlő részre osztjuk, kinyújtjuk kör alakra, de vékonyra. A tészta közepére helyezzük a tölteléket, két szélét összecsípjük, picit ellapítjuk. A serpenyőt felforrósítjuk, beletesszük a tésztát, majd a közepesnél picit kisebb lángon megsütjük mindkét oldalát kb. 2-2 percig.
Jó étvágyat!


