Snickers torta

Snickers torta

...

Hozzávalók a piskótához: 

10 tojás fehérje, 10 k darát dió, 7 k cukor, 2 k liszt

Hozzávalók a krémhez:

1 doboz ricotta (250 g), 1 doboz krémsajt (180g) 300 ml tejszín, vanilia

Hozzávalók: 

2 snickers csoki, 10 szem karamell, 10 szem mogyoróvajas bonbon, 100 ml csokiöntet, 100 ml karamellöntett, 10 dk diós grillázs

Elkészítés:

A fehérjeböl es a cukorból kemény habot verünk. Hozzáadjuk a lisztet és a darált diót , óvatosan kavarjuk, hogy ne törjük a habot. 2 formába osszuk, 180 fokos előmelegitett sütőben kb 20-25percig sütjük.

A karamellt és a bonbont felkockázzuk és beborítjuk vele a piskótákat. Meglocsoljuk csokiöntettel és karamell öntettel. Ezt követően  elkészítjük a krémet. A felvert tejszínt belekeverjük a ricottába, és a sajtkrémbe és vaníliával ízesítjük, majd a piskótára simítjuk. 

2 szelet Snickers csokit felkockázunk, a krém tetejét gazdagon beborítjuk vele és alaposan meglocsoljuk csoki- illetve karamell öntettel. Hűtőben alaposan lehűtjük, legjobb, ha egy éjszakát tölt a hidegen.

Jó étvágyat! 

husvet, karacsony