Hozzávalók a piskótához:
10 tojás fehérje, 10 k darát dió, 7 k cukor, 2 k liszt
Hozzávalók a krémhez:
1 doboz ricotta (250 g), 1 doboz krémsajt (180g) 300 ml tejszín, vanilia
Hozzávalók:
2 snickers csoki, 10 szem karamell, 10 szem mogyoróvajas bonbon, 100 ml csokiöntet, 100 ml karamellöntett, 10 dk diós grillázs
Elkészítés:
A fehérjeböl es a cukorból kemény habot verünk. Hozzáadjuk a lisztet és a darált diót , óvatosan kavarjuk, hogy ne törjük a habot. 2 formába osszuk, 180 fokos előmelegitett sütőben kb 20-25percig sütjük.
2 szelet Snickers csokit felkockázunk, a krém tetejét gazdagon beborítjuk vele és alaposan meglocsoljuk csoki- illetve karamell öntettel. Hűtőben alaposan lehűtjük, legjobb, ha egy éjszakát tölt a hidegen.
Jó étvágyat!
husvet, karacsony