Sertésszűzes csicseriborsós kebab

Sertésszűzes csicseriborsós kebab

...

Hozzávalók:

6 naan kenyér, 1 sertésszűz, 1 üveg csicseriborsó, 1 üveg fekete bab, 1 paradicsom, 15 dk gomba, 2 dl zöldségalaplé, só, bors, petrezselyemzöld, chiliszósz, kevés olaj

Elkészítés:

Egy serpenyőben megpirítjuk a sertésszűz csikokat. Ha átsültek kiszedjük a serpenyőből és beletesszük a gombát. Megpirítjuk és hozzáadjuk a csicseriborsót, babot, felkockázott paradicsomot, majd felöntjük az alaplével. Addig hagyjuk a tűzön, míg az alaplé teljesen elpárolog alóla. 

Megtöltjük a naan kenyereket, kevés szósz majd hús és a zöldségek. Tekerjük fel és fogyasszuk is.

Jó étvágyat!