Hozzávalók a gofrihoz:
20 dk maradék lazagne, 20 dk maradék rakottkrumpli, 2 tojás, 15 dl liszt
Hozzávalók a húsos töltelékhez:
25 dk friss kolbász, 15 dk kukorica, 10 dk gauda sajt
Hozzávalók a salátához:
1 csokor zeller, 3 nagyobb paradicsom, 3 avokádó, 2 k majonéz, 1 grefruit leve, só, bors
Elkészítés:
A lazage és rakottkrumplit tegyük késes daráloba és krémesítjük, adjunk hozzá 2 egész tojást és 15 dk lisztet, majd ujra keverjük el a masszát. A gofrisütőt kenjük ki vajjal és ha forró süssük aranybarnára.
A kolbászt szedjük ki a bélből, tépjük darabokra és egy edényben süssük meg. Adjuk hozzá a kukoricát és pár csepp vizet. Nem szükséges fűszerezni, hisz a kolbász már eleve egy füszeres hús.
A saláta is nagyon egyszerü, minden kisebb darabokra vágunk, majd elkeverünk. A majonézt a grefruit levével keverjük el, sózzuk, borsozzuk.
Az összeállítás is könyen megy. Halmozzunk a grofrira a húsból, szorjuk meg sajtal és salátával.
Mindenkinek izleni fog az biztos:)
Jó étvágyat!