Maradékmentő gofri kukoricás kolbásszal és avokádós salátával

Maradékmentő gofri kukoricás kolbásszal és avokádós salátával

Nem tudom, hogy csak nálunk van az, hogy mindenből marad egy kicsi? Pont annyi, hogy 3 személynek ne legyen elég, de sok ahhoz, hogy kidobjam?:)
Hoztam egy maradékmentő gofrit:) Az enyémben 2 adag rakottkrumpli és 2 adag lazagne van 2 tojással és 15 dk lisztel elkavarva. Persze egy kis kolbász és saláta a tetején, hogy még finomabb legyen:)

Hozzávalók a gofrihoz:

20 dk maradék lazagne, 20 dk maradék rakottkrumpli, 2 tojás, 15 dl liszt

Hozzávalók a húsos töltelékhez:

25 dk friss kolbász, 15 dk kukorica, 10 dk gauda sajt

Hozzávalók a salátához:

1 csokor zeller, 3 nagyobb paradicsom, 3 avokádó, 2 k majonéz, 1 grefruit leve, só, bors

Elkészítés:

A lazage és rakottkrumplit tegyük késes daráloba és krémesítjük, adjunk hozzá 2 egész tojást és 15 dk lisztet, majd ujra keverjük el a masszát. A gofrisütőt kenjük ki vajjal és ha forró süssük aranybarnára. 

A kolbászt szedjük ki a bélből, tépjük darabokra és egy edényben süssük meg. Adjuk hozzá a kukoricát és pár csepp vizet. Nem szükséges fűszerezni, hisz a kolbász már eleve egy füszeres hús.

A saláta is nagyon egyszerü, minden kisebb darabokra vágunk, majd elkeverünk. A majonézt a grefruit levével keverjük el, sózzuk, borsozzuk.

Az összeállítás is könyen megy. Halmozzunk a grofrira a húsból, szorjuk meg sajtal és salátával.

Mindenkinek izleni fog az biztos:)

Jó étvágyat!