Hozzávalók:
60 dk málna, 3 kanál édesítő, 1 kk fahéj, 10 dk búzadara, 3 dl víz, 1 csomag babapiskóta, 2 csomag vanília pudingpor, 8 dl tej, 2 k édesítő, cukormentes csokiöntett, 10 dk málna
Elkészítés:
A málnát megmossuk, széttörjük villával, 3 dl vízben felforraljuk, közben ízesítjük az édesítővel és fahéjjal, összekeverjük. Forrás után beleöntjük a búzadarát és kis lángon folyamatosan kevergetve puhára főzzük a darát, addig, amíg az egész besűrűsödik. Elzárjuk alatt a lángot és néhány percig kevergetve kicsit hűtünk rajta. Folpackkal kibélelünk egy tepsit és beleöntjük a masszát, melyre egy réteg babapiskótát teszünk. A maradék 10 dk málnát szétszórjuk a babapiskótán. A pudingport az édesítővel és kis tejjel simára keverjük, hozzáöntjük a többi tejet és közepes lángon folyamatosan kevergetve megfőzzük sűrűre és még forrón a málnás babapiskótára öntjük.
Egy éjszakára a hűtőbe tesszük, másnap kínáljuk. Málnával megszórjuk. Csokiöntettel meglocsoljuk.
Jó étvágyat!