Karfiol calzone mozzarellával paradicsomszósszal

Karfiol calzone mozzarellával paradicsomszósszal

...

Hozzávalók:

1/2 karfiol (30 dk), 7 dk parmezán, 10 dk mozarella, só, bors, oregáno, 2 tojás, 2 cikk fokhagyma, paradicsompaszta vagy ketchup, garam marsala fűszerkeverék (elhagyható)

Elkészítés:

A karfiolt és a parmezánt lereszeljük, a karfiolt megsózzuk hagyjuk 10 percet állni, majd kicsavarjuk a levétől. Ehhez adjuk hozzá a parmezánt és a felkockázott mozarellát, oregánót, tojást és a lereszelt fokhagymát. keverjük el jól. Tepsire helyezzük köröket formáva. Megszórjuk a garam marsalával és 200 fokos előremelegített sütőben süssük aranybarnára. Vegyük ki és kanalazzunk mindegyikre egy egy kanál paradicsompasztát és szórjuk meg mozzarelával. tegyük vissza a sütőbe és hagyjuk még 15 percig.

Jó étvágyat!