RÓLAM
FŐZŐTANFOLYAMOK
ELÉRHETŐSÉG
Csilis rikottával tőltőtt csirkemell lila burgonya pürével
Baconbe tekert sertésszűz borsmártással és párolt zölégekkel
Júhtúróval töltött csirkemell brokkoli pürével
Szarvasgombás marhabélszín egészben sütve rozmaringos burgonyával
Zsályás-citromos sertéssült
Sertésszelet parmezános citromos panírban gombás rizzsel
Homár fokhagymás szószban spenóttal
Gyömbéres carpaccio zsázsás újkrumplis salátával
Sertésszelet citromos fenyőmagos parmezános panirban gombás rizzsel
Töltött káposzta
Rozmaringos báránycomb
Pezsgőmártásos sertéskaraj fokhagymás burgonyapürével
Borban pácolt szüzérme tavaszi zöldségágyon tárkonyos szósszal
Barnasörben sült csülök lila pároltkáposztával
Grillezett bazsalikomos csirkemell
Kacsamell tejszínes gombás szósszal -kremzlivel
Első oldal
<
3
4
5
6
7
>
Utolsó oldal