Csirkemelles sajtos rétesbatyú

Csirkemelles sajtos rétesbatyú

...

Hozzávalók:

1 csomag rétestészta, 15 dk főtt csirkemell, 1 k krémsajt, 5 dk piros cheddar, só, bors, zöldhagyma és fokhagyma zöldje, 2 k ketchap, 2 k worchester szósz, olaj, feketeszezám

Elkészítés:

A csirkemellet szálaira szedjük, majd hozzéadjuk a krémsajtot, reszelt cheddart és a felaprozott zöld hagymákat, só, borsot. Jól elkeverjük és hozzáadjuk a szószokat is. 

A réteslapokat kettévágjuk majd egy lapot megolajozunk és kettétürönk. Ebbe tekerjük bele a tölteléket. A tetejét megkenjük felvert tojással és megszórjuk feketeszezámmal.

180 fokos sütőben 10-15 perc alatt ropogósra sütünk.

Jó étvágyat!