Hozzávalók:
30 dk maszkarpóne, 2 dl tejszin, 5 dk fehér csoki, 5 dk darált dió, 5 dk darált mandula, 5 dk vaj, 2 dl eperszörp, 15 dk málna
Elkészítés:
A vajat megolvasztjuk és a darált csonthéjasokhoz adjuk. Kanálal a formákba nyomkodjuk. A fehércsokit felolvasztjuk, egy edényben összekeverjük az 1 dl tejszínt, mascarponet és a csokit.5 dk fagyott málnát tegyük késes mixerbe, turmixoljuk apróra. Adjuk hozzá a sajtos keverékhez. Ezt is a formába kanalazzuk. Hütőben hagyjuk kihülni 3-4 órát.
A fagyott málnát tegyük késes mixerbe, turmixoljuk apróra. Adjuk hozzáa a maradék tejszínt, es kanalazzuk a cheesecake tetejére vagy izlés szerint tegyük mellá. Díszíthetjük ehető virrágokal, edeskomenylevéllel, gyümölcsökkel.
Jó étvágyat!