Bodzás panna cotta tavaszi gyümölcsökkel

Bodzás panna cotta tavaszi gyümölcsökkel

...

Hozzávalók:

4 dl tejszín, 2 dl tej, 1 dl bodzaszörp, 3 k cukor, 1 kk gelatinpor, eper, málna, áfonya

Elkészítés:

A tejet, és a tejszint keverjük össze és tesszük a tűzre. Forrásig hagyjuk ott. Addig a kiskanál gelatint áztassuk be hideg vízbe. Ha felforrt a tejszín, adjuk hozzá a bodzaszörpöt és a gelatint is, meg a cukrot. Tegyük formába és hagyjuk 2-3 órát a hűtőben.

A gyümölcsöket szórjuk meg cukorral szórjunk még rá egy kevés bodzavirágot és hagyjuk állni 10 percet. Ha megdermet a panna cotta rakjuk köré a gyümölcsöket és kész is. Gyönyörű desszert, kevés munka:) 

Jó étvágyat!